Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Wat kunt u van De Bree Makelaardij als aankoopmakelaar verwachten?

Beoordeling woning
Op het moment dat u uw droomwoning heeft gevonden waar u een bod op wil doen gaan wij starten met een klein vooronderzoek. Dit vooronderzoek houdt in dat wij de woning gaan bekijken, kadastrale informatie opvragen, onderzoek doen naar het bestemmingsplan, kijken hoe lang de woning te koop staat en het beoordelen van verkoopprijzen betreffende woningen die recent in de buurt zijn verkocht. Uiteraard gaan we ook de woning gezamenlijk bezichtigen zodat de aankoopmakelaar u kan wijzen op belangrijke zaken in en om de woning.

Onderhandelingen
Vervolgens bepalen wij samen met u de strategie en de maximale prijs waarvoor u de woning wenst aan te kopen. Nu begint het spel van de onderhandeling met als resultaat dat u de woning gaat kopen tegen een prijs die realistisch is maar ook door u gefinancierd kan worden. Wij kunnen u aanmelden voor een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek.

Controle koopovereenkomst en juridische check
Wanneer er overeenstemming is bereikt met de verkopende partij controleren wij of de gemaakte afspraken op de juiste manier in het koopcontract zijn opgenomen. Voorts controleren we of de ontbindende voorwaarden met betrekking tot de financiering van de nieuwe woning en/of bouwkundige keuring zijn opgenomen. Tenslotte wordt de termijn waarop de bankgarantie gesteld moet worden met u besproken om te beoordelen of dit voor u haalbaar is. Uiteraard controleren wij alle juridische stukken inzake de woning zodat u ook juridisch sterk staat.

Schouwen
Vlak voordat we naar de notaris gaan, inspecteren wij samen met u de nieuwe woning om te zien of alles in dezelfde staat is als toen u de woning kocht. Daarnaast kijken we of de woning leeg is. Ook zorgen we dat de meterstanden worden opgenomen zodat u deze door kunt geven aan uw energieleverancier.
Bij een nieuwbouwwoning inspecteren wij de nieuwe woning op mogelijke gebreken zodat wij deze samen met u en de aannemer kunnen bespreken en de termijn waarop mogelijke gebreken verholpen dienen te worden. Voorts beoordelen we eventuele financiële consequenties die we aan de gebreken koppelen.

Overdracht
Na het schouwen gaan we naar de notaris om de woning over te dragen. Om ervoor te zorgen dat ook de overdracht goed verloopt ondersteunen wij u bij deze leuke fase. Vanaf nu bent u eigenaar van de woning en feliciteren wij u van harte met uw aankoop. Mochten er problemen zijn ná de overdracht dan zullen wij u ook uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn.

Bezichtiging service
Hebben meerdere woningen uw interesse gewekt maar wilt u een onafhankelijk advies, dan kunt u gebruik maken van de bezichtigingservice. Dat betekent dat u samen met een makelaar van de Bree Makelaardij de woningen kunt gaan bekijken, na de bezichtigingen zal de makelaar u een passend advies geven.

Op Funda zijn wij beoordeeld met een 9.6 voor onze aankoopbemiddeling! Wij bemiddelen bij de aankoop van A tot en met Z tegen een scherp tarief.


Wilt u informatie over dienstverlening en de gunstige tarieven van de Bree Makelaardij? Bel dan met 075-2020390 of klik hier.

Partners

 

 

        

 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring