Mijn favorieten

Overige diensten

Hypotheken
Voor een optimaal hypotheekadvies wijst De Bree Makelaardij u graag de juiste weg. Of uw hypotheek nu voor de financiering van uw nieuwe woning is of voor de verbouw van uw huidige woning, een juiste keuze is voor u van groot financieel belang.

Assurantiën
Voor een optimaal verzekeringadvies wijst De Bree Makelaardij u graag de juiste weg. Ook voor wat verzekeringen betreft heeft De Bree Makelaardij er voor gekozen om met betrouwbare partners zoals het Zaans Hypotheek Huis samen te werken. 

De Bree Makelaardij adviseert/bemiddeld zelf niet in hypotheken en verzekeringen maar laten dit over aan de experts van Het Zaans Hypotheek Huis.

Fotografie van uw huis
Voor de beste presentatie van uw woning hebben wij gekozen voor de professionele expertise van
ZIEN24! De presentatie omvat:
- Professionele fotoshoot;
- 360 graden foto's;
- Video;
- Interactieve plattegrond;

Ook is het mogelijk om een Facebook campagne op te starten, spetterende hoogte foto's of een geweldige artist impression!

Bouwtechnisch keuring
Het bouwtechnisch keuren van een woning is een belangrijke stap in het aan- of verkoopproces van een woning. Een keuring kan er namelijk voor zorgen dat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Tijdens de keuring worden alle bouwkundige aspecten van uw toekomstige woning of de door u te verkopen woning uitgebreid gecontroleerd. U kunt hierbij onder andere denken aan:

  • dakconstructie
  • dakbedekking
  • schoorstenen
  • gevels, metsel- en betonwerk
  • kozijnen, ramen en deuren
  • ventilatie
  • vloeren
  • fundering
  • kruipruimte

Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u tijdens de uitvoering van de bouwtechnische keuring zelf aanwezig bent. Hierdoor kan de adviseur, bij eventuele gebreken, deze direct aan u laten zien en u eventueel ter plaatsen direct een persoonlijke toelichting geven. Volgens de huidige wetten is de verkopende partij verplicht om gebreken aan potentiële kopers te melden. Tevens is de kopende partij verplicht tot het doen van onderzoek. Na afloop word er een compleet, overzichtelijk en duidelijk leesbaar bouwkundig rapport opgesteld waarin de betreffende bouwkundige aspecten vermeldt worden.
Met dit rapport kunt u een weloverwogen beslissing maken, u wilt natuurlijk wel weten of de woning technisch in orde is, wat uw gewenste eventuele verbouwing gaat kosten én wat u de komende jaren nog aan onderhoudskosten kan verwachten. Alleen met een dergelijk 'totaalbeeld' kunt u inschatten of de vraagprijs redelijk is en of u daadwerkelijk koopt wat u in eerste instantie denkt te kopen.

Partners

 

 

        

 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring