Mijn favorieten

Taxatie

De Bree Makelaardij voor uw woning taxatie.


De taxatierapporten van de Bree Makelaardij worden opgemaakt door een professionele en erkende taxateur, landelijk geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken, rechtbanken en de Belastingdienst.

Een taxatierapport kan verschillende doelstelling hebben zoals:

  • Hypotheek: indien u een nieuwe hypotheek aangaat of uw huidige hypotheek aanpast is er vaak een (NWWI) taxatie van uw woning nodig.
  • Aankoop: als u van plan bent een woning te kopen kan een taxatierapport inzicht verschaffen in de waarde van de woning. Tevens geeft een taxatierapport inzage in juridische, bouwkundige, privaat- en publiekrechtelijke aspecten.
  • Verkoop: om een gedegen beslissing te nemen bij aankoop van een nieuwe woning is de waarde van de huidige woning zeker medebepalend. De waarde van de huidige woning geeft inzicht in de haalbaarheid van de aankoop van de nieuwe woning.
  • Echtscheiding: een echtscheiding gaat met veel emotie gepaard. Daarnaast moet er ook nog zakelijk veel geregeld worden. De waarde van de echtelijke woning maakt onderdeel uit van de boedel.
  • Overlijden: bij iemands overlijden vervalt de woning aan de erfgenamen. Aangezien over een erfenis belasting betaald moet worden, is het vaak noodzakelijk om de waarde van de woning vast te stellen. In veel gevallen gaat dit in overleg met een taxateur van de fiscus, dit heet een minnelijke waardering.


Daarnaast kunnen wij uiteraard ook uw woning waarderen zonder een officieel document op te stellen. Een dergelijke waardebepaling is kosteloos en vrijblijvend* Wanneer u ons de verkoopopdracht gunt, krijgt u de kosten van de waardebepaling terug!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en de gunstige taxatie tarieven? Bel dan met 075-2020390 of mail naar info@debreemakelaardij.nl

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring