Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

De Bree Makelaardij als verkoopmakelaar.

Bij de Bree Makelaardij bent u met de verkoop van uw woning zorgeloos onder de pannen! Wij bemiddelen bij de verkoop van A tot en met Z tegen een zeer scherp tarief. Persoonlijke aandacht, uitstekende service en een optimale presentatie staan bij ons hoog in het vaandel. Op Funda zijn wij dan ook voor onze verkoopservice beoordeeld met een 9.3 over ruim 50 reviews!

Hieronder vertellen wij in 7 stappen hoe de verkoop van uw woning op een prettige en doeltreffende manier kan geschieden.

Vrijblijvende waardebepaling
Als u ons uitnodigt voor een vrijblijvende waardebepaling bepalen wij aan de hand van de marktsituatie, het onderhoud, de omgevingsfactoren en de prijzen van woningen bij u in de buurt de waarde. Deze waarde zullen wij, kort na de waardebepaling, met u bespreken zodat u begrijpt hoe wij tot deze waarde zijn gekomen en u ook achter deze waarde kan staan.

Verkoopstrategie
Nadat wij de waarde van uw woning samen met u hebben vastgesteld bespreken we met u welke strategie en verkoopmiddelen zullen worden gebruikt om uw woning onder de aandacht te brengen. Hier zullen wij ook gezamenlijk de vraagprijs gaan bepalen.

De juridische check
Een goede inventarisatie van de juridische zaken is noodzakelijk om te voorkomen dat u na de verkoop geconfronteerd wordt met een aansprakelijkheidsstelling door de koper. Ook vragen wij u hier een vragenlijst in te vullen. De volgende zaken brengen wij samen met u in beeld:

Betreft het een woonhuis:
- Is er sprake van een recht van overpad of een gezamenlijke steeg.
- Zijn er bouwplannen in de directe omgeving.
- Is er een verkeerssituatie die wijzigt.
- Staan er verbouwingen van directe buren op stapel.
- Eigendomsverhouding, erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik.
- Zijn de aangegeven erf grenzen conform kadaster.

Betreft het een appartement:
- Akte van splitsing.
- Huishoudelijk reglement.
- Financiële positie Vereniging Van Eigenaren (begroting, balansen etc.).
- Notulen vergadering Vereniging Van Eigenaren.
- Informatie over belangrijke beslissingen die de vereniging van eigenaren heeft genomen.

De verkoop
Nadat u alle afspraken schriftelijk en naar tevredenheid bevestigd heeft gekregen en wij het dossier compleet hebben gaan we de woning aanmelden op de diverse woningsites zoals bijvoorbeeld
www.funda.nl, www.jaap.nl en op onze eigen site www.debreemakelaardij.nl. Verder komt er een 'te koop bord' op het raam. De verkoop is begonnen.

Bezichtigingen en biedingen
Kandidaat kopers zullen uw woning willen gaan bezichtigen. Alle afspraken worden in overleg met u gemaakt. Het is niet noodzakelijk dat u thuis bent tijdens de bezichtiging. Wij zullen in ieder geval altijd aanwezig zijn voor de bezichtiging en brengen u direct na bezichtiging op de hoogte van het resultaat. Als de interesse leidt tot een bod dan overleggen wij met u en bespreken met u wat te doen. Pas als we definitieve overeenstemming hebben bereikt over de verkoopprijs, de aanvaarding, overname roerende zaken en eventuele andere voorwaarden is de koop gesloten.

Koopcontract
Voor het ondertekenen van de koopovereenkomst, zal een concept van deze overeenkomst worden toegezonden aan beide partijen ter controle. De koper mag de notaris kiezen waar hij de eigendomsoverdracht plaats wil laten vinden. Voor ondertekening van de koopovereenkomst maken wij een afspraak met beide partijen. Na ondertekening van deze koopakte heeft de koper nog 3 dagen bedenktijd om zonder kosten van de koop af te kunnen.

De dag van overdracht
Eindelijk is het dan zo ver de woning wordt overgedragen. Voordat er overgedragen wordt is het gebruikelijk om een voorinspectie te doen. De koper kan dan zelf bekijken of de woning leeg is en of de woning in de staat is zoals hij die gekocht heeft. Daarnaast kunnen de meterstanden gezamenlijk worden opgenomen zodat u de eindstanden kunt doorgeven aan uw energieleverancier. Uiteraard zijn ook wij hierbij aanwezig en gaan we samen met u naar de notaris om de akte van levering te ondertekenen en u te feliciteren met de verkoop van uw woning!


Wilt u informatie over de zeer gunstige tarieven van de Bree Makelaardij? Bel dan met 075-2020390 of klik hier.

Partners

 

 

        

 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring