Mijn favorieten

Zelfdoen

Uw huis verkopen kunt u vanaf nu ook zelfdoen!

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM makelaar, zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van uw woning en duizenden euro's aan makelaarskosten besparen? Dan bent u vanaf nu ook bij de Bree Makelaardij aan het juiste adres. Laat vrijblijvend uw voordeel berekenen door De Bree Makelaardij.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor het uitgebreidere maar duurdere full service pakket, met het full service pakket nemen wij u bijna alles uit handen!  Wij hanteren hiervoor uiteraard ook concurrerende tarieven!

U kunt mogelijk ook besluiten om de verkoop te starten met deeldiensten en later overstappen naar het full service pakket. De reeds betaalde kosten worden dan verrekend met de nieuwe full service overeenkomst.
 

Tarieven

 

Wij verkopen uw woning al vanaf slechts  €1.250,- inclusief BTW en een professionele fotoserie van de woning! In de onderstaande tabel ziet u welke werkzaamheden wij u uit handen nemen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om diverse zaken optioneel toe te voegen aan uw wensenpakket, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan 360 graden foto's of een promotie op social media..

U kunt de tarievenlijst met opties aanvragen door onderstaand contactformulier in te vullen, een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u van harte welkom in ons kantoor waar we u kunnen informeren over de diensten en tarieven onder het genot van een kopje koffie.
 

Registreer u hier om uw huis in de verkoop te geven.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

   

 

https://static.realworks.nl/cms/905918/Deeldienst%20overzicht.jpg

Zelfdoen

https://static.realworks.nl/cms/905918/1250%20klein.jpg

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring